Valeria Arnăutu, răpusă de durere: „Nu mă gândeam că o să vină şi ziua aceasta”

Cântăreaţa de muzică populară Valeria Arnăutu traversează cea mai neagră perioadă din viaţa ei. Şi-a pierdut tatăl în mod neaşteptat şi nu-şi poate reveni din acest şoc.

29 oct. 2021, 10:39
Valeria Arnăutu, răpusă de durere: „Nu mă gândeam că o să vină şi ziua aceasta”

Valeria Arnăutu, 59 de ani, nu se poate obișnui cu gândul că părintele său nu-i va mai fi alături de acum înainte. Dispariţia acestuia a fost neaşteptată, ceea ce a făcut ca drama suferită de artistă să fie şi mai mare.

Artista era singurul copil al părinţilor ei şi, potrivit relatărilor sale, tatăl ei era un părinte indulgent, care îi facea toate poftele.

Aceste zile cred că au fost cele mai triste zile din viața mea. Până acum, având ambii părinți în viață, m-am socotit un copil norocos, răsfățat de divinitate. Poate nu mă gândeam că o să vină și ziua aceasta, deși firesc este ca părinții să plece înaintea noastră. Cu toate acestea, nu ne putem obișnui atât de ușor cu gândul și cred că nu ne putem obișnui cu gândul că nu-i mai putem vedea, nu-i mai putem auzi, nu-i mai putem îmbrățișa”, a declarat artista la Antena Stars.

Citeste si Detalii șocante despre scandalul din muzica populară. Gheorghe Turda, pahare aruncate și buze sparte: „A fost un gest cum a făcut Corneliu Vadim Tudor”

Valeria Arnăutu, răpusă de durere: „A fost neașteptat”

Interpreta nu înţelege cum organismul tatălui ei a cedat, ţinând cont de faptul că bărbatul era o fire activă şi foarte energică. Acesta a suferit un atac cerebral și, în ciuda eforturilor medicilor, pe 26 octombrie a închis ochii pentru totdeauna.

A fost neașteptat. Tatăl meu era un om foarte activ, foarte săritor. Era tot timpul pe drumuri, tot timpul angrenat în activități, planta flori (…). Săptămâna trecută a făcut un atac cerebral și asta a fost. A stat internat o săptămână și nu și-a mai revenit”, a povestit interpreta de muzică populară.

Citeste si Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Valeria Arnăutu, părăsită de fiică

Puţină lume cunoaşte drama prin care îndrăgita interpretă de muzică populară a trecut cu câţiva ani în urmă. Dramă care s-a întins pe nu mai puţin de şase ani. Şase ani interminabili, timp în care Valeria credea că şi-a pierdut definitiv copilul.

Pe când avea doar 16 ani, fiica Valeriei, Ana, s-a îndrăgostit şi a fugit de-acasă. Şi-a abandonat şcoala, familia şi s-a căsătorit. Nu a mai vrut să audă nimic de mama ei.

A fost vorba de o dragoste foarte mare, la acea vârstă mi se părea că soțul e totul pentru mine. A și fost, timp de 6 ani. Am lăsat școală, am lăsat carieră, am lăsat familie, am lăsat tot pentru acest băiat. Au fost 6 ani și cu bune și cu rele, pot să zic, am trecut peste foarte multe și am lăsat foarte mult de la mine, dar nu s-a mai putut„, mărturisea Ana într-un interviu mai vechi.

 


loading...