Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Apropiaţii artistului ridică semne de întrebare vizavi de starea sa, după ce a avut câteva probleme medicale serioase în vară. O apropiată a cântăreţului trage un semnal de alarmă.

28 oct. 2021, 11:49
Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „E o tăcere suspectă în jurul lui”
Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul avea o relaţie foarte bună atât cu fanii, cât şi cu presa. Însă, de câteva luni, este absent de pe reţelele de socializare. Multă lume este curioasă de stadiul în care se află după ce a stat în spital câteva zile.

Citeşte şi: Soția lui Benone Sinulescu, mărturisiri fără precedent despre starea artistului la două luni după ce a fost pe patul de moarte

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

O persoană care îl cunoaşte foarte bine pe Benone Sinulescu a mărturisit că există o preocupare serioasă în privința lui. „E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena.

Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a declarat un apropiat al lui Benone Sinulescu pentru Fanatik.ro.

Laura Lavric, una dintre cântărețele cu care Benone a fost în nenumărate turnee, a spus că nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect. „Nu vreau să vorbesc pe această temă. Nu vreau să intru în polemică. Nu vreau să mi se răstălmăcească cuvintele”, a fost reacția vehementă a Laurei Lavric, pentru aceeaşi sursă.

Amintim că Benone Sinulescu în vârstă de 84 ani a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară, după care a fost internat la Spitalul Județean Arad. Soția solistului a spus că starea de sănătate a lui este una foarte bună. Ea i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce-l privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului său.