Valerian Vreme şi Gabriel Berca demisionează din PDL. Cinci deputaţi au părăsit partidul în acest an

Valerian Vreme, fostul ministru al Comunicaţilor, actualmente deputat, şi Gabriel Berca, fostul ministru al Internelor, în prezent consilier prezidenţial, au demisionat din PDL. Apropiaţi ai lui Traian Băsescu, pe filiera Elena Udrea, cei doi şi-au motivat demisiile prin nemulţumirea faţă de conducerea partidului.  

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 11:28
Valerian Vreme şi Gabriel Berca demisionează din PDL. Cinci deputaţi au părăsit partidul în acest an

Valerian Vreme a declarat, miercuri, că nu se regăseşte în „actualele demersuri pe care le face conducerea partidului”, anunţând oficial că părăseşte PDL.

„Am demisionat din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei şi din partid. Voi activa ca deputat independent şi în funcţie de evoluţia mediului politic voi adera la alt partid. Mă uit şi la Mişcarea Populară şi la ceilalţi. Eu reprezint o zonă cu mari probleme economice, zona Oneşti, şi unde voi găsi mai mult sprijin, acolo mă voi regăsi”, a precizat Vreme.

La rându-i, Gabriel Berca a afirmat că îi este „jenă de cum a ajuns PDL”, acuzându-l pe Gheorghe Flutur că a instalat în funcţia de preşedinte interimar al PDL Bacău pe cineva care nu ar fi „călcat pe la partid”.

Valerian Vreme este cel de-al cincilea deputat PDL care părăseşte formaţiunea în ultimele trei luni. Demisia acestuia vine la doar două zile după ce un alt parlamentar din Moldova, Mihaela Stoica, aleasă în Neamţ, şi-a depus demisia din partid.