Valerie Lungu, despre sacrificiile pe care a fost dispusă să le facă din iubire: „Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat”

Valerie Lungu este creatoare de conținut și face bani frumoși din social media, dar a fost dispusă să renunțe la tot pentru un bărbat.

31 mai 2023, 17:27
Valerie Lungu, despre sacrificiile pe care a fost dispusă să le facă din iubire: „Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat”
Valerie Lungu, despre sacrificiile pe care a fost dispusă să le facă din iubire

Valerie Lungu afișează în mediul online o viață perfectă, dar adevărul e că de-a lungul vieții a trecut prin încercări grele. A fost părăsită de tată încă de când era mică, iar la doar 11 ani a fost nevoită să o îngrijească pe mama ei, care în urma unui accident a rămas imobilizată la pat.

Când a crescut, a fost dispusă să renunțe la numele pe care și l-a făcut în online, la fanii de pe Facebook și Instagram, după ce s-a îndrăgostit de un bărbat care a făcut-o să privească viața cu alți ochi. Acesta era viitor preot, dar relația lor nu a funcționat, șocul cel mai mare fiind acela că bărbatul s-a căsătorit imediat după despărțirea lor. Valerie Lungu spune că în prezent nu s-ar mai schimba pentru nimeni și că bărbatul din viața ei trebuie să o accepte așa cum e.

Citește și: Momente de panică pentru Marilu Dobrescu. Ce a pățit influencerița în Japonia

„Eram foarte aproape de căsătorie, dar sincer, acum mă bucur de această decizie pentru că eram mult prea tânără şi nu eram pregătită pentru ceva atât de serios. Această relaţie a fost cred, unica mea relaţie din care am învăţat foarte multe şi mă bucur pentru ea. Sţii, uneori te bucuri că din anumite relaţii înveţi ceva, iar alte relaţii ajungi să le regreţi şi spui că mai bine nu s-ar fi întâmplat.

Eu sunt mega mulţumită pentru această relaţie. Eram fix în perioada facultăţii, perioada mea de creştere, perioada în care mă mutatm dintr-un oraş în altul. Iar această transformare a fost benefică pentru mine şi pentru dezvoltarea mea ca om. Aşa cum ai spus şi tu, el era student la teologie atunci, acum este preot, atunci era preot în devenire, deci clar eram pe alte drumuri”, a povestit Valerie Lungu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Paulina, artista care readuce muzica de altădată în lumina reflectoarelor. „Săraca fată bogată” cântă despre rock, manele, suferință și opulență

Influencerița spune că nu regretă fosta relație, dimpotrivă, a ajutat-o foarte mult la acea vreme și a împins-o să privească viața și din alt unghi, ba chiar să îl descopere pe Dumnezeu.

„Era o perioadă plină de tentaţii atunci, când fetele se mutau în Bucureşti, mergeau în cluburi. Iar el a fost foarte protectiv cu mine, m-a învăţat foarte multe lucruri. M-a învăţat cum să vorbesc cu oamenii din Bucureşti, să nu am încredere în oameni, în general.

L-am descoperit (n.r pe Dumnezeu) într-un sens anume. Nu acela în care te duci la biserică, iar preotul îţi spune ce să faci. L-am descoperit într-un sens în care Biblia îţi spune. El m-a ajutat să deschid Biblia şi să învăţ din Biblie, nu din ce spun bunicile noastre, mamele noastre, Biserica sau oamenii din jur. Crede-mă că asta mi-a deschis ochii pentru ceva ce nu mai întâlnisem până atunci. De atunci îl iubesc pe Dumnezeu.

Atunci chiar mi-am dezactivat şi Facebook-ul şi Instagram-ul. Chiar nu mai voiam să fac treaba asta. Probabil şi partea asta a fost una benefică. Am realizat cum este viaţa şi fără social media. Eu sunt dependentă de telefon, sunt dependentă de instagram, iar atunci am învăţat cum să nu fiu dependentă şi să mă bucur de viaţă ca un om normal. Atunci chiar îmi cautăm un job de zi, de opt ore. Practic el nu mi-a impus să renunţ la viaţa mea socială. Dar spunându-mi anumite lucruri, m-a făcut să-mi doresc să testez treaba asta pe pielea mea”, a adăugat Valerie Lungu.