Momente de panică pentru Marilu Dobrescu. Ce a pățit influencerița în Japonia

Marilu Dobrescu, online influencer și iubitul ei, Iustin Petrescu, au povestit prin ce momente de groază au trecut în timpul vacanței din Japonia, o țară obișnuită cu seismele puternice și dese. 

11 mai 2023, 17:49
Momente de panică pentru Marilu Dobrescu. Ce a pățit influencerița în Japonia

Vacanța romantică a lui Marilu și Iustin a fost plină de „surprize”. Tânăra populară pe Instagram a povestit pe internet cum a decurs episodul tensionat:

„Începe un cutremur și am primit avertisment! Ar trebui să ieșim din hotel? Suntem la etajul 6. Nu se vede bine pe cameră, dar pare cam de 6, așa. Încă nu există date. La finalul filmării am închis că ne pregăteam să fugim din pat. A fost super puternic, dar nu știu dacă o să continue. Iustin a pregătit bagaje mici, în caz că vine iar să evacuăm. Momentan s-a oprit.”

 

Cum a reacționat Marilu Dobrescu

 

Marilu încerca să-și păstreze calmul, era aproape încremenită, în timp ce partenerul ei făcea bagajele.

„În timp ce făcea omul ăsta bagajele, încercam să mă îmbărbătez, gândindu-mă la cum am încredere în infrastructura japonezilor. Care sunt top, apropo. (…) După această ‘simulare’, ne-am dat seama că nu suntem în stare să ne mobilizăm în caz de ceva grav cu adevărat. Dar japan alertul de pe telefon a fost horror! Alarma aia o să mă urmărească zile întregi, încă am pulsul crescut, doamne”, a adăugat influencerița.

Marilu Dobrescu a fost desemnată, în urma voturilor primite de la fani, cel mai bun influencer din România în 2021. Tânăra a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2021” la ediția de anul acesta a People’s Choice Awards, eveniment organizat de televiziunea E! Entertainment.

Pe următoarele poziții s-au clasat Maria Zvinca și Alina Ceușan.