Valerie Trierweiler, partenera oficială a lui Hollande, a fost externată, după opt zile de spitalizare

Partenera preşedintelui francez François Hollande, Valérie Trierweiler, a părăsit sâmbătă spitalul parizian în care a fost internată din 10 ianuarie după dezvăluirile potrivit cărora şeful statului francez ar avea o relaţie cu actriţa Julie Gayet, au informat mai multe ziare din Franţa, citate de EFE şi AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
18 ian. 2014, 18:53
Valerie Trierweiler, partenera oficială a lui Hollande, a fost externată, după opt zile de spitalizare

Trierwiler a părăsit spitalul Pitié-Salpetriere sâmbătă după-amiază şi s-a îndreptat spre reşedinţa oficială prezidenţială La Lanterne, aflată în apropiere de Versailles, au anunţat postul de radio RTL şi săptămânalul Paris-Match. În La Lanterne prima doamnă se va odihni câteva zile, adaugă ‘Paris Match’, unde Trierweiler este angajată ca ziaristă. În schimb, Hollande se află în vizită la Tulle (centru).

Valerie Trierweiler, 48 de ani, a fost spitalizată la 10 ianuarie deoarece, potrivit anturajului, a fost afectată de o criză de anxietate după ce revista Closer a publicat un reportaj fotografic prin care dorea să demonstreze că preşedintele francez are o relaţie cu actriţa Julie Gayet.

Citeşte şi Preşedintele francez vrea să se despartă de partenera sa, deşi aceasta îl iartă pentru infidelitate

În tot timpul petrecut în spital, Hollande a vizitat-o pe Trierweiler o singură dată, joia trecută. Hollande nu a dezminţit informaţia publicată de Closer şi s-a limitat să deplângă faptul că în presă apar chestiuni ce ţin de viaţa privată.

La conferinţa de presă pe care a organizat-o joia trecută, Hollande a promis să-şi clarifice situaţia personală înainte de vizita oficială pe care urmează să o efectueze în SUA luna viitoare.â

Citeşte şi Julie Gayet, AMANTA lui Francois Hollande, e ÎNSĂRCINATĂ în a PATRA LUNĂ. Partenera oficială, la spital