Valerii Moraru anunţă întăriri la Rapid: Vom mai transfera patru străini de calitate

Rapid va mai transfera patru jucători străini, un fundaş, un mijlocaş şi doi atacanţi, până la sfârşitul acestei săptămâni, a declarat acţionarul majoritar al grupării giuleştene, Valerii Moraru.

04 aug. 2015, 15:16
Valerii Moraru anunţă întăriri la Rapid: Vom mai transfera patru străini de calitate

Zilele acestea vom mai aduce patru jucători străini de valoare. Nu vreau să le dau numele pentru că am observat că se întâmplă lucruri ciudate şi devin interesanţi şi pentru alte cluburi. Este vorba despre un fundaş dreapta care poate juca şi fundaş central, un mijlocaş dreapta şi doi atacanţi. Sunt jucători buni, până la sfârşitul săptămânii vor semna cu noi„, a declarat Valerii Moraru, agenţiei Mediafax.

Citeşte şi Daniel Pancu, dezvăluiri DURE despre situaţia de la RAPID

Tomas Josl, fundaş care a evoluat şi în returul sezonului precedent la Rapid, va semna un contract valabil două sezoane cu drept de prelungire pe încă unul cu gruparea giuleşteană. De asemenea, mjlocaşul Iulian Popa, ultima oară la Oţelul Galaţi, urmează şi el să semneze. „Josl este în cantonamentul echipei şi vrea să joace la Rapid. Noi i-am propus un an, plus încă unul, dar până la urmă cred că va semna doi plus unul, pentru că îşi doreşte să rămână la Rapid. Iulian Popa e un jucător valoros pe care l-a recomandat Florin Marin şi va semna şi el„, a explicat Moraru.

Al doilea stagiu de pregătire al echipei Rapid se va desfăşura la munte sau la baza sportivă Pro Rapid. „Cantonamentul al doilea îl vom face tot la munte sau la Pro Rapid. Domnul Florin Marin va decide. Am înţeles că aici, la Bucureşti, sunt mai multe posibilităţi pentru amicale, dar vom vedea„, a precizat acţionarul majoritar.