Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, imunizat cu doza de rapel de COVID

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă, a primit marţi doza de rapel.

26 ian. 2021, 13:47
Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, imunizat cu doza de rapel de COVID
Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, imunizat cu doza de rapel de COVID

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a fost imunizat cu a doua doză de vaccin anti-COVID la Centrul amenajat în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila” Bucureşti.

„Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi țara.
Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, a primit astăzi doza de rapel la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC București”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost vaccinat cu prima doză pe data de 5 ianuarie.

„Ştiinţa a triumfat, ştiinţa este alături de noi, ştiinţa este alături de oameni şi ne-a oferit, printr-un efort fără precedent al tuturor cercetărilor la cel mai înalt nivel, apariţia într-un timp cât se poate de scurt a unui vaccin care îndeplineşte toate standardele de siguranţă şi de eficacitate. (…) Vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă medicală, sigură şi eficientă şi rapidă prin care noi putem, împreună şi doar împreună, să revenim la normalitate”, a declarat atunci Valeriu Gheorghiţă.

Citeşte şi: Ce trebuie să faci după ce te-ai vaccinat anti-COVID. Semnalele care ar trebui să te trimită direct la medic

 

Aproape 100.000 de noi doze de vaccin anti-COVID de la Pfizer BioNTech au sosit în România

România a primit încă aproape 100.000 de doze de vaccin anti-COVID de la Pfizer BioNTech. Vaccinurile au ajuns pe cale aeriană în ţara noastră pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. De aici au fost trimise către şapte centre regionale de vaccinare din ţară.

Din lotul de vaccin ajuns marţi în România, cele mai multe doze de vaccin anti-COVID merg la Timişoara.

„Astfel, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din București, cât și din țară, fiind distribuite 95.940 doze Pfizer BioNTech, după cum urmează:
– Centrul Regional de Distribuție București: 4.680 doze;
– Centrul Regional de Distribuție Brașov: 11.700 doze;
– Centrul Regional de Distribuție Cluj: 12.870 doze;
– Centrul Regional de Distribuție Constanța: 14.040 doze;
– Centrul Regional de Distribuție Craiova: 16.380 doze;
– Centrul Regional de Distribuție Iași: 11.700 doze;
– Centrul Regional de Distribuție Timișoara: 24.570 doze”, a mai anunţat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


loading...