Valeriu Steriu: Am fost prezent la lansarea Pro România din colegialitate. Le-am propus o colaborare cu PMP

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat că a fost prezent, duminică, la lansarea partidului Pro România “din colegialitate” pentru Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, afirmând că le-a propus o colaborare cu PMP pentru a face opoziţie PSD.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 16:06
Valeriu Steriu: Am fost prezent la lansarea Pro România din colegialitate. Le-am propus o colaborare cu PMP

Am fost prezent la lansarea platformei PRO România în calitate de invitat, dar şi din colegialitate şi de ce nu chiar din prietenie cu cei trei autori ai proiectului! De-a lungul anilor am fost adversari în diverse lupte politice şi parlamentare, însă astăzi doresc să le urez succes în demersul lor şi le-am propus o colaborare cu PMP, în contextul în care PSD-ul distruge pur şi simplu România”, a declarat preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu.

Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au anunțat, duminică, într-o conferință de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor. Ponta a criticat dur actuala conducere a PSD şi pe Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că a confiscat partidul, dar a criticat şi partidele de opoziţie, despre care a spus că nu fac nimic. Ponta a menţionat că nu vrea să rupă PSD, partidul în care a crescut, dar a spus că este sunat de oameni de acolo care i-au promis că o să fie alături de el.

Ne-am mai sfătuit şi cu alţi oameni despre ce înseamnă un start-up party într-o Românie care se schimbă, ce înseamnă o mişcare politică modernă în care să nu mai vedeţi, eu unul nu mai vreau după 16 ani, nici CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care să mimeze iubirea poporului. Vrem pur şi simplu să oferim ceea ce nu există în acest moment pe scena politică şi publică românească, o scenă publică pe care se află oameni care au votat PSD-ALDE anul trecut şi care sunt foarte dezamăgiţi pentru că una au votat şi alta au primit. Eu sunt printre ei şi cei doi aici prezenţi alături de mine”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă la sediul Pro România, alături de Daniel Constantin şi de Sorin Câmpeanu.