Valeriu Stoica: Tăriceanu reprezintă o breşă în interiorul Dreptei

Preşedintele Consiliului Academic al Institutului de Studii Populare (ISP), Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri, că actualul candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Liberal Reformator reprezintă "o breşă în interiorul Dreptei", informează Agerpres.

RomaniaTV.net
03 sept. 2014, 19:35
Valeriu Stoica: Tăriceanu reprezintă o breşă în interiorul Dreptei

„Tăriceanu este o breşă în interiorul Dreptei şi este evident că nu intră în turul doi. El va obţine 8-9% care se vor duce direct la PSD”, a spus Valeriu Stoica.

El a subliniat că preşedintele PNL şi candidat al ACL, Klaus Johannis, trebuie să fie susţinut şi creditat de toţi cei care nu vor un preşedinte al României care să provină din partea stângă a eşicherului politic.

„Mă bucur că PDL şi PNL au luat decizia de a fuziona, am pledat pentru fuziune, nu alianţă (…) Dacă acest proces de fuziune va fi dus până la capăt, se va contura un puternic partid de dreapta”, a completat Valeriu Stoica.

Preşedintele ISP a mai declarat că, în opinia sa, Dreapta are şanse mari la alegerile prezidenţiale. „Important este cum jucăm aceste şanse”, a adăugat Stoica.

Valeriu Stoica a făcut aceste declaraţii într-o analiză prezentată, miercuri, în cadrul dezbaterii „Strategia dreptei pentru alegerile prezidenţiale: unificare si elemente doctrinare”, organizată, în Capitală, de Institutul de Studii Populare si Fundatia Hanns Seidel.

Citeşte şi VALERIU STOICA: Victoria dreptei la prezidenţiale nu e sigură dacă jocul lui TĂRICEANU va avea succes