Valeriu Zgonea: Klaus Iohannis pare că se bucură că PNL a reuşit ruperea USL

Valeriu Zgonea, Președintele Camerei Deputaților, referindu-se la afirmațiile recente făcute de Klaus Iohannis pentru ziarul Tribuna, susține că acesta "pare că se bucură că PNL a reușit ruperea USL" și că declarațiile sale arată că "liberalii au rupt USL pentru a crește șansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale".

RomaniaTV.net
01 mart. 2014, 14:53
Valeriu Zgonea: Klaus Iohannis pare că se bucură că PNL a reuşit ruperea USL

„Prin modul în care a recunoscut că nu regretă deloc ruperea USL, domnul Klaus Iohannis demonstrează tuturor că nu a ținut niciodată la acest proiect cu care am venit în fața românilor. Dimpotrivă, pare chiar că se bucură ca PNL a reușit ruperea USL, dânsul fiind un om politic care nici nu a făcut parte din USL în momentele dificile de la început.

Afirmațiile lui Klaus Iohannis trădează faptul că liberalii au rupt USL pentru a crește șansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, deși prin menținerea alianței ar fi beneficiat și de sprijinul PSD. O recunoaște chiar domnul Iohannis, care a spus clar că, în interiorul USL, Crin Antonescu «nu a fost suficient de vizibil», iar prin ruperea USL acesta are o șansă mult mai bună”, afirmă Valeriu Zgonea.

Klaus Iohannis: Eu nu regret deloc ruperea USL