Zgonea şi-a pus masca lui Zorro pentru victoria binelui. Dragnea: Se pare că a fost tot timpul într-un bal mascat

Fostul lider PSD Valeriu Zgonea a devenit foarte activ şi prietenos pe Facebook, iar cea mai recentă postare îl arată în pielea personajului Zorro, care luptă pentru victoria binelui.

10 mai 2016, 10:29

„Dragi prieteni,

Mulțumesc mult pentru telefoane și mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten. E important să facem în viață ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci…. reforma rezistă!

Cele bune,
al vostru,
Valeriu Z.

PS Mulțumiri și Academiei Cațavencu pentru bannerul „Greu de demis” de săptămâna trecută”, a scris Valeriu Zgonea pe Facebook.

Liviu Dragnea: Se pare că el a fost tot timpul într-un bal mascat

Când eram în plen câţiva colegi mi-au arătat şi mie această postare, iar toată lumea a râs. Sincer nu prea sunt multe de spus la o asemenea postare. A fost Mihai Viteazul, iar acum a evoluat la Zorro trecând prin antilope. Se pare că el a fost tot timpul într-un bal mascat şi nu am ştiut noi. Probabil că nici nu am ştiut ce se ascunde mereu în spatele măştii. Nu aş vrea să comentez prea mult pentru că mâine, poimâine ar putea să apară alt personaj”, a comentat Liviu Dragnea postarea fostului său coleg.

 

 

Valeriu Zgonea a devenit o voce critică a organismului pe care îl conduce

„Aceasta îmi pare miza ultimelor zile şi săptămâni şi e incredibil cât de departe sunt capabili unii să meargă de dragul restauraţiei… începe să se vadă disperarea! Din păcate se aplică principiul ‘mergem înainte, că înainte era mai bine’, cel puţin pentru unii privilegiaţi. Societatea avansează şi e important ca şi clasa politică să avanseze în ritmul ei măcar. Asta dacă mai are ambiţia de a fi un reper în societate, un motor al dezvoltării, un model şi un ghid pentru cetăţeni. Mă uit stupefiat cum în timp ce oameni mor în braţele sistemului de sănătate, în timp ce guvernul trebuie să facă investiţii, în Parlament lipseşte o majoritate pentru legi importante: pachetul de legi pentru achiziţii publice, legea vizând retrocedările şi altele”, a scris Zgonea pe Facebook.