Valeriu Zgonea se pregăteşte de plecare. Şi-a luat lucrurile din biroul de la Camera Deputaţilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a luat o parte din lucrurile personale din biroul de preşedinte: fotografiile cu familia, diplome şi cărţile din bibliotecă, iar cadourile de protocol au fost trimise departamentului care se ocupă cu inventarierea lor.

30 mai 2016, 09:48
Valeriu Zgonea se pregăteşte de plecare. Şi-a luat lucrurile din biroul de la Camera Deputaţilor

Valeriu Zgonea a dorit sa isi elibereze biroul de presedinte al Camerei Deputatilor imediat dupa excluderea sa din PSD, potrivit unor surse din Parlament, citate de news.ro.

Duminica, Camera Deputatilor a organizat Portile Deschise pentru copii, cu ocazia Zilei de 1 iunie. Cu acest prilej, printre obiectivele din Palatul Parlamentului care au putut fi vizitate se afla si biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca este foarte posibil sa se intample in 7 iunie, intr-o marti, „martea neagra”, cand vor fi indeplinite procedurile de revocare. Dragnea a adaugat ca ” nu crapa Parlamentul” daca va ramane in functie pana la acea data.

CITEŞTE ŞI: Zgonea: Un Parlament lipsit de credibilitate şi o justiţie fără dinţi înseamnă un stat pradă grupurilor de interese