Valeriu Zgonea se retrage de la şefia Comisiei de cod electoral

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunţat că, în luna martie, se va retrage de la şefia Comisiei parlamentare de cod electoral, în condițiile în care PSD va prelua președinția Comisiei speciale pentru revizuirea Constituției.

24 feb. 2015, 18:00
Valeriu Zgonea se retrage de la şefia Comisiei de cod electoral

„Este o decizie pe care au luat-o cele două grupuri politice. Începând cu 15 martie, noi preluăm președinția Comisiei pentru revizuirea Constituției și colegii de la PNL vor prelua această președinție de comisie”, a declarat Valeriu Zgonea.

Preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea s-a declarat mulţumit de bilanţul Comisiei de cod electoral după mandatul său. „Cred că mi-am făcut datoria. Nu știu dacă rămân vicepreședinte, dar nu pot să fiu și președintele Camerei și vicepreședintele unei comisii speciale. (…) Până la urmă este important ce rămâne, nu ce funcție ai în Parlament. Decizia este a mea personală și este strict legată de îndeplinirea mandatului pe care l-am avut”, a completat Zgonea.

Surse politice susţin că este posibil ca Valeriu Zgonea să preia după 15 martie conducerea Comisiei pentru reviuuirea Constituţiei.