Valeriu Zgonea: Sunt convins că bugetele pentru Educaţie și Sănătate vor crește începând din 2014

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, susține că domeniile Educației și Sănătății reprezintă o prioritate pentru Guvernul USL, motiv pentru care se declară convins că cele două domenii vor primi mai mulți bani de la buget începând cu 2014.

RomaniaTV.net
03 nov. 2013, 13:05
Valeriu Zgonea: Sunt convins că bugetele pentru Educaţie și Sănătate vor crește începând din 2014

„Sunt convins că bugetele pentru Educație și Sănătate vor crește începând din 2014. Este o măsură ce face parte din strategia Guvernului de a sprijini cele două domenii de activitate prioritare pentru societatea românească”, arată Valeriu Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților atrage atenția că până în acest moment, Guvernul și-a respectat angajamentele asumate față de români.

„De când am venit la guvernare am reîntregit pensiile și salariile, am deblocat angajările în sistemul de stat, cu precădere în domeniile Educației și Sănătății, am majorat pensiile, iar din 2014 le majorăm iar cu aproape 4%, am înregistrat o creștere de 5% față de iulie 2012, în sistemul Educației și Sănătății ajungând până la 8% creșteri salariale. Românii trebuie să aibă încredere că și de acum înainte vom face tot ce ne stă în putință să ducem la bun sfârșit angajamentele asumate”, mai arată Zgonea.