Vali Bărbulescu s-a logodit cu iubita lui, Maria Andreea. Când a început povestea de iubire dintre cei doi și cum arată inelul de logodnă

Vali Bărbulescu și iubita lui au decis să ducă relația la nivelul următor. Dj-ul a cerut-o în căsătorie pe cea care i-a pus inima pe jar.

05 dec. 2022, 20:16
Vali Bărbulescu s-a logodit cu iubita lui, Maria Andreea. Când a început povestea de iubire dintre cei doi și cum arată inelul de logodnă

Vali Bărbulescu și iubita lui au decis să ducă relația la nivelul următor. Bat clopote de nuntă pentru cei doi îndrăgosțiți! Cu toate că până acum au preferat să fie cât se poate de discreți cu relația lor, iată că viitoare lui soție a ținut să le împărtășească vestea cea mare și urmăritorilor săi.

Vali Bărbulescu și-a cerut iubita în căsătorie

Îmbrăcați în alb și extrem de îndrăgostiți. Așa am putea să-i descriem pe cei doi, dacă privim imaginile postate de iubita lui Vali Bărbulescu. Zâmbetul larg al său ascunde multă fericire și nici nu e de mirare când dragostea trece la un alt nivel cu s-a întâmplat în cazul celor doi.

În dreptul imaginilor postate, Maria Andreea, iubita acestuia a scris un comentariu în dreptul fotografiei care arată iubirea imensp pe care i-o poartă lui Vali Bărbulescu :” De acum și pentru totdeauna împreună”, este mesajul care însoțește imaginea.

Toată lumea s-a grăbit să-i felicite pe cei doi și să le ureze fericire multă. Imaginile cu pricina au adunat foarte multe aprecieri.

Citește și : FOTO Dani Mocanu și-a distrus, live, bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro

Celebrul Dj Vali Bărbulescu s-a îndrăgostit de Maria Andrea Vîrlan care este cântăreață. Relația celor  doi a început în vara acestui an. Vali Bărbulescu este fotograf de modă, DJ de muzică house și techno și fost realziator de emisiuni radio-tv. În anul 2020, el a fost concurent la „Ferma vedetelor” de la PRO TV, acolo unde a avut o apropiere destul de mare de Otinela, chiar dacă acasă îl aștepta Delia Tudose. Cei doi s-au despărțit după 12 ani de iubire. Acesta are în palmares mai multe femei celebre printre care bebelușa Delia Florea, Jojo și chiar Lili Sandu. Despre cea din urmă, chiar el a recunoscut, în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”.

A  avut chiar și un  mariaj cu Irene Pârvu, fostă vedetă a postului B1 TV, de care a divorțat în 2005.

Citește și : Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan, într-un cămin de nefamiliști. Cei doi au o poveste de viață dureroasă