Vali Vijelie aruncă bomba despre infidelitate, după 28 de ani de căsnicie: „Noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc”

Vali Vijelie, însurat de 28 de ani, spune că infidelitatea este prezentă în orice căsnicie, numai că unii bărbați recunosc, alții nu. Cu doi ani în urmă, manelistul a fost implicat într-un scandal, după ce o femeie a ieșit în spațiul public și a spus că a amanta lui.

03 feb. 2024, 12:49
Vali Vijelie aruncă bomba despre infidelitate, după 28 de ani de căsnicie: „Noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc”

În ciuda acelei situații, căsnicia lui Vali Vijelie cu Carmen Rusu a mers mai departe.

Vali Vijelie a abordat subiectul legat de infidelitate și în muzica lui. „Să iubești două femei / Să nu știi pe care o vrei/ Una-i mama la copii / Alta-i pofta inimii”.

Manelistul a spus în repetate rânduri că soția lui nu e geloasă și căsnicia lor nu a fost în niciun fel dărâmată de bârfe, ci a devenit mai puternică.

Citește și Ana Mardare are nevoie urgentă de ajutor, după ce medicii nu-i dădeau nicio şansă în 2021: „Mi-a recidivat tumora, acum mă las în voia Domnului”

„De 27 de ani sunt căsătorit cu Carmen! Ne-am cunoscut în ’90, ea era mică atunci, avea 15-16 ani, eu cântam la un restaurant. Mama ei nu a fost de acord, dar peste șase ani în care nu am păstrat legătura, ne-am întâlnit la un studio de înregistrări. Eu n-am mai cunoscut-o… De atunci am rămas împreună”, a povestit Vali Vijelie, anul trecut.

„Eu acasă sunt blând, sunt bun, vreau să-i fac pe toți fericiți! Dacă pe stradă sunt leu, acasă îmi pun blana de oaie!”, a mai adăugat manelistul.

Manelistul a fost întrebat dacă a înșelat vreodată și dacă piesa „Să iubești două femei” a fost inspirată din realitate. „Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt. Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc. Tu din ce categorie faci parte? Vezi ce înseamnă tăcerea? Are un răspuns! Și de aici vine vorba!’, a spus manelistul.

„Dar dumneavoastră păcatele le recunoașteți în fața preotului?”, a continuat moderatorul.

„Nu! Am greșit, îmi asum, le recunosc în fața lui Dumnezeu. Spune popa că-i păcat să iubești necununat, nici popa nu-i poamă bună, și el se sperie când tună. Așa că cine nu știe să-și trăiască viața, trece pe lângă ea”, a mărturisit Vali Vijelie.

Vali Vijelie și soția sunt căsătoriți de 28 de ani, iar femeia l-a acceptat cu doi copii, dintr-o relație anterioară. „Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează”, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

„Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”, a povestit Vali Vijelie.

Citește și Amalia Enache, sfâșiată de durere după moartea părinților: „Am fost foarte bulversată, doi ani la terapie eu am plâns”