Vali Vijelie aruncă bomba despre retragerea din muzică: „Din meseria asta mi s-a stins lumina, gata. Am afaceri. La un moment dat te plictisești”

Vali Vijelie face parte din generația de aur a maneliștilor, iar manelele lui sunt cunoscute și cântate atât de cei trecuți de prima tinerețe, cât și de reprezentanții Generației Z. Și pe bună dreptate! Versurile și liniile melodice ale manelelor interpretate de Vali Vijelie îți ajung direct la suflet. Ca să nu mai vorbim despre timbrul vocal unic, care transformă cântecele în adevărate capodopere.

23 ian. 2024, 18:10

Vali Vijelie nu are de gând să se retragă prea curând din domeniul care l-a consacrat, deși zvonuri despre retragerea lui din muzică au tot fost. Manelistul a dezvăluit că, deși are și afaceri, nu are de gând să renunțe la a mai cânta manele și să se ocupe exclusiv de afaceri.

Vali Vijelie aruncă bomba despre retragerea din muzică: „Din meseria asta mi s-a stins lumina, gata”

Artistul crede cu tărie că „din meseria asta va stinge lumina„, asta deși a strâns suficienți bani până acum încât să aibă o bătrânețe lipsită de griji.

Nu vreau să mă las niciodată. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu picioarele înainte. Îmi place ce fac. Am și afaceri, dar la un moment dat te plictisești. Când îți faci meseria din suflet, și nu pui banii pe primul loc, atunci o să câștigi mult. Ieri aveam o discuție cu băiatul meu, Florin, și i-am spus că are o meserie din care o să facă tot timpul bani. I-am zis să fie corect. Când îți faci meseria și locul de muncă, va fi bine. Niciodată (nr. nu s-a gândit la retragerea din muzică), din meseria asta… mi s-a stins lumina, gata. Dacă eu trăiesc 400 de ani ca cioara vreau ca atât timp să cânt”, a declarat Vali Vijelie în emisiunea Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Citeste si De ce nu este Vali Vijelie de acord ca fiica lui să intre în industria muzicală. Cu ce se ocupă fata manelistului în prezent

Cu ce se ocupă copiii lui Vali Vijelie

Vali Vijelie are patru copii. Florin, fiul cel mare,  lucrează în cadrul unui ansamblu rezidențial ca instalator. Rafi, celălalt fiu al manelistului, este șofer în cadrul unei companii din România. Cati, singura fiică a artistului, este la facultate și vrea să devină notar. Fiul cel mai mic, Nuțu, este încă la școală și își dorește să lucreze într-o ambasadă în viitor.

Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii”, a mai declarat Vali Vijelie pentru sursa citată.

Citeste si Tudor Gheorghe a șters pe jos cu regii manelelor! Trubadurul nu a avut milă de Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie. ”Au degenerat”