Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai. Ce melodie i-a compus prezentatoarei

Vali Vijelie a fost invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea maraton "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D. Prezentatoarea a fost curioasă să afle ce melodie ar compune celebrul manelist pentru ea.

03 feb. 2021, 09:01
Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai. Ce melodie i-a compus prezentatoarei
Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai

Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai. Artistul nu a stat pe gânduri și i-a dedicat frumoasei prezentatoare câteva versuri din repertoriul lui.

Mama la copiii mei, doar tu vreau să fii. În casa noastră să avem doar bucurii. Să fiu bărbatul tău, să fii nevasta mea și la necaz să nu ne știe nimenea”, asta este o melodie care trebuie să apară acum.

Citeşte şi: Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere. Motivul este dureros

Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai

Vali Vijelie provine dintr-o familie săracă. Manelistul a crescut alături de bunica și de frații săi. În timpul vacanțelor școlare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la munca câmpului, pentru a-și asigura rechizitele școlare.

În prezent, Vali Vijelie este unul dintre cei mai renumiți artiști de manele din România.

Renumele de Vijelie provine de la vărul acestuia, Mircea Vijelie și a devenit unul din cei mai buni cântăreți de muzică de petrecere din România, prin muncă și dăruire, mai ales între anii ’80-90, potrivit Kanal D.

Care este numele real al lui Vali Vijelie

Vali Vijelie

este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, însă puțini știu care este numele adevărat al artistului.

Vali Vijelie, pe numele său real, Valentin Rusu, este născut la București, pe data de 7 iulie 1970. Acesta provine dintr-o familie de muzicanți. Numele mamei sale este Florica, iar al tatălui său, Boia, Mama lui Vali Vijelie a fost prima femeie din România care a cântat romanțe la radio.

Cântărețul s-a născut în București, dar și-a petrecut copilăria în Giurgiu, alături de verii și cei 2 frați ai lui, Dumitru Rusu și Marius Rusu, și de sora acestora, Luminița Rusu, primii pași spre muzică i-a făcut alături de vărul acestuia, Nelu.