Vali Vijelie, mândru tare de copiii lui. Artistul a recunoscut că meritul în acest sens îl are soția lui: ”Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie”

Vali Vijelie a fost mereu un tip care a spus lucrurilor pe nume. Recent, el a vorbit despre meseriile pe care le au copiii lui, atitudinea fiind cea a unui tată cu adevărat mândru. Artistul a admis, însă, că meritele pentru reușitele copiilor trebuie atribuite soției sale.

30 iun. 2023, 09:26
Vali Vijelie, mândru tare de copiii lui. Artistul a recunoscut că meritul în  acest sens îl are soția lui: ”Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie”

Vali Vijelie a fost mereu un tip popular, volubil, care a dat cărțile pe față atât despre viața lui profesională, cât și despre cea privată. Nu s-a sfiit să recunoscă atunci când a greșit, dar a și lăudat, cu toată convingerea, atunci când a considerat că persoana respectivă merită acest lucru. Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, el a vorbit despre meseriile pe care le au copiii lui, de care este foarte mândru.

Citește și Ramona Gabor, apariție de senzație în București. A ales o ținută lejeră și s-a fotografiat cu fanii

”Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii”, a povestit Vali Vijelie.

De altfel, artistul a recunoscut și înainte că are încredere în copiii lui, menționând că ei sunt educați în așa fel încât să aprecieze valoarea banilor, nu să primească totul de-a gata. Mai ales că Vali Vijelie nu uită de unde a plecat. A avut o copilărie săracă, iar în timpul vacanțelor școlare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, sau la munca câmpului, pentru a-și asigura rechizitele școlare.

Citește și Alexandra Stan, imagini de senzație cu noul iubit. Cine este celebrul fotbalist care i-a furat inima artistei

Artistul a recunoscut că meritele pentru educarea copiilor îi aparțin soției sale, care a avut grijă de tot ce era necesar pentru ca familia să rămână unită, iar copiii să primescă o educație deosebită. Vali Vijelie a explicat că are mare încredere în soția lui, care nu este geloasă. Chiar a menționat că ea este persoana pe care se bazează toată familia.

„Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”, a mai spus Vali Vijelie.