Vali Vijelie reacționează după ce a fost prins că și-a înșelat soția. Cine e bruneta cu care a fost văzut. „Cel mai frumos sentiment e dragostea”

Vali Vijelie a vorbit pentru prima dată despre infidelitatea sa. În urmă cu două săptămâni, manelistul a fost fotografiat în compania unei brunete și a dezvăluit în ce relații este acum cu soția sa.
Alina Costache
07 mai 2024, 18:35
Vali Vijelie reacționează după ce a fost prins că și-a înșelat soția. Cine e bruneta cu care a fost văzut.

Vali Vijelie a fost pozat când se plimba prin București alături de o brunetă misterioasă. La un moment dat, artistul a ciupit posteriorul tinerei ce îl însoțea.

Apoi, fotografiile făcute de paparazzi au fost văzute și de soția acestuia, Carmen Rusu, care a spus că nu mai vrea să fie asociată niciodată cu Vali Vijelie și că vor merge pe drumuri separate. Singura legătură dintre ei rămâne cea de ordin financiar, fiindcă cei doi au patru copii împreună, pe Lorin, Rafi, Cati și Nuțu.

Citește și Ilie Năstase a deschis cutia Pandorei. Detalii incendiare despre relația cu celebra Diana Ross: „Făcea copii cu toți, și cu mine a rămas însărcinată”

Cei doi au petrecut, însă, Paștele împreună, alături de copii. Acum, Vali Vijelie a avut o primă reacție, după ce și-a înșelat soția.

„Sunt de la foarte bine în sus. De Paște am dormit în sufragerie la mine, cu copiii. De Paște a fost foarte frumos. Unde dădeai mă găseai pe mine. Pe orice post eram eu, numai afară nu mai eram. De fiecare dată stau acasă de Paște cu copiii, cu familia, după care mergem la cântat. Paștele acesta a fost foarte liniștit.

Cel mai frumos sentiment e dragostea. Și în Biblie scrie «Iubiți-vă mult». Am ieșit din mașină și am pus în practică ce e în Biblie. Mai bine iau totul asupra mea. Care e fără de păcat să dea cu piatra. Am vrut să fac un bine unui om care a vrut să ajungă acasă și uite ce s-a întâmplat. Am ajutat-o să urce în mașină (n.r. când i-a pus mâna pe posterior). Soția mea chiar s-a supărat rău de tot. Eu cer iertare tot timpul în fața lui Dumnezeu, să mă ierte de păcate. Ea dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, atunci mă gonește de acasă. Cred că acum mi-a pus bagajele la ușă, nu știu”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cu toate că nu a spus exact cine e femeia cu care și-a înșelat soția, Vali Vijelie a spus că a văzut-o întâmplător la benzinărie.

Citește și Anamaria Prodan, pomană consistentă pentru regretata sa mamă. Ce a pus impresara în pachetele de Paște. „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”

„Am cântat, apoi am urcat cu băieții la benzinărie să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară, de fapt era mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul. Nu am văzut paparazzi. S-a întâmplat. Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare. E supărată rău pe mine, m-a întrebat până când.

Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una, nu există perfecțiune. Ce vrei? Eu pe fata mea am învățat-o de mică că iubirea e oarbă, surdă și mută. Ea mi-a zis că pe mine mă iubește cel mai mult, iar eu i-am spus că o să se facă mai mare. A crescut mai mare și a stat de vorbă cu soția mea, Carmen. I-a spus că mă vede bărbatul perfect. Soția a spus că nu sunt și i-a zis fiica mea că eu nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez. (…) De Paște am rămas acasă cu copiii și cu soția. Ea este foarte supărată pe mine, dar trebuie să lași lucrurile să se liniștească”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și mașina
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'