Valul doi de la FCSB. Încă trei noi cazuri de covid-19 la echipa lui Becali

FCSB s-a confruntat în luna septembrie cu un val de cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor fiind depistate 15 cazuri pozitive.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 12:56
Valul doi de la FCSB. Încă trei noi cazuri de covid-19 la echipa lui Becali

Echipa FCSB se confruntă cu noi cazuri de COVID-19 în lot, după ce trei fotbalişti au fost descoperiţi pozitiv la ultimele teste efectuate, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Au fost confirmate 3 cazuri noi de Covid la FCSB în rândul jucătorilor. Urmează, ca de obicei, ca ei să fie izolaţi până când testele vor arăta că nu mai sunt pozitivi”, a declarat Justin Ştefan.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău).