Valvis, despre retragerea lui Copos: Este un act de imagine al unui „Moş Zgârciun”

Omul de afaceri Jean Valvis, acţionar minoritar al FC Rapid, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că anunţul lui George Copos de a se retrage din acţionariatul clubului giuleştean reprezintă un act de imagine al unui "Moş Zgârciun", care nu poate oferi nimic de Sărbători jucătorilor şi angajaţilor.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 18:24
Valvis, despre retragerea lui Copos: Este un act de imagine al unui „Moş Zgârciun”

„Această declaraţie de retragere este un flash de imagine a unui «Moş Zgârciun» pentru lipsa darurilor de sărbători pentru jucători şi ceilalţi angajaţi ai clubului”, a spus Valvis.

George Copos a anunţat pe blogul său că a hotărât să se retragă de la Rapid, fiind dispus să cedeze cota sa de 99,97 la sută din acţiunile clubului pentru un leu, în urma scandalului izbucnit în legătură cu partida FC Vaslui – Rapid.

„Ieri mi-a fost dat să văd ceea ce nu îmi aduc aminte să fi văzut vreodată: un meci al Rapidului care a început într-o atmosferă de suspiciune, generată de acuze nicicum dovedite şi care s-a arătat în final a fi condimentat cu toate nelegiuirile care pot exista într-un joc de fotbal, produse de un arbitraj care îşi propune să distrugă spectacolul: de la eliminări absolut gratuite (Deac) până la penaltiul evident dar neacordat (Teixeira). Ceea ce am văzut aseară la meciul Vaslui – Rapid este o întâmplare din altă lume, care nu e a mea şi în care nu mă mai regăsesc. Nu mă mai ţin nervii să cred că practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc. Pentru mine personal relaţia afectivă cu fotbalul s-a încheiat aseară. Cu gustul dulce al unei victorii mari, peste care se aşează gustul amar al unei lumi fotbalistice profund pervertite, am luat decizia să închei şi relaţia formală cu fotbalul. Acest sfârşit de an este şi sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal. Am hotărât să mă retrag de la Rapid. Anunţ public că sunt gata să cedez participaţia mea de 99,97% la acest club, contra sumei de 1 leu, oricărei persoane care este dispusă să preia acţiunile şi finanţarea Rapidului”, a scris Copos pe blogul său.