Vama Veche, Limanu şi 2 Mai vor avea reţea de gaze naturale

Primăria Limanu a anunţat luni începerea lucrărilor pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în comună, cât şi în localităţile arondate, 2 Mai şi Vama Veche, proiect în valoare de circa 5,8 milioane lei, de care vor beneficia locuitorii din 1.800 de imobile, a informat administraţia comunală.

RomaniaTV.net
10 iun. 2019, 15:26
Vama Veche, Limanu şi 2 Mai vor avea reţea de gaze naturale

Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Limanu, „proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea reţelelor de pe aproximativ 95% din străzile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Limanu, 2 Mai şi Vama Veche, ceea ce va permite posibilitatea racordării unui număr de 1.800 imobile”. Valoarea totală a lucrărilor este de 5.756.683 lei, din care comuna Limanu asigură o cofinanţare de 35%. Reţeaua de gaze va avea lungimea de 45 de kilometri, termenul de execuţie a proiectului fiind de doi ani.

Potrivit sursei citate, Primăria Limanu va demara, în paralel, şi un program de asfaltare a străzilor.

Prezent la începerea lucrărilor de la Limanu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a menţionat că prin realizarea acestei investiţii sudul litoralului nu va mai fi „izolat” privind utilităţile.