Van Damme a apelat la serviciile vedetelor implicate în DOSARUL de PROXENETISM FOTO

Jean Claude Van Damme s-a îmbătat într-un club din Capitală şi a plecat la hotel cu două domnişoare cunoscute în lumea mondenă.

09 feb. 2015, 07:05

La sfarsitul saptamanii trecute, 33 de fete au fost aduse la Sectia 19 de Polititie din Capitale, unde se cerceteaza, inca din august 2014, activitatea unei grupari cu specializare in proxenetism. 8 dintre aceste fete au fost acuzate ca plasau alte femei la diversi barbati cu bani.

Simona Trasca, Daniela Crudu, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie, Raluca Podea, Rellys Tonu sau Marinela Avadani sunt cele mai cunoscute nume din showbiz care apar in „dosarul prostituatelor de lux”.

Marinela Avădani a fost surprinsa, anul trecut, in timp ce petrecea o noapte de vis cu Van Damme la un hotel de lux, din Bucuresti.

Dupa ce a terminat filmarile la -3 grade de la Balea Lac, actorul a venit in Capitala unde s-a distrat de minune intr-un club. Surpriza a venit in momentul in care acesta a fost vazut alaturi de doua domnisoare din showbiz, scrie wowbiz.ro.

Marinela Avădani si o prietena a acesteia i-au tinut de urat toata seara vedetei, ba mai mult, intreaga distractie a continuat pana dimineata, cu draperiile trase, intr-un hotel de lux din centrul Capitalei acolo unde super starul fusese cazat.

CITEŞTE ŞI Amănunte ŞOCANTE. Un fotomodel din DOSARUL de PROXENETISM îşi vindea trupul încă de la 17 ani