Vânătoare de cadouri într-un sat din România. Oamenii găsesc la porţi săculeţi cu daruri

Cadouri misterioase apar într-o localitate din Braşov. Săculeţii plini cu surprize sunt puşi în locuri cheie apoi fotografiaţi. Poza este postată imediat pe facebook şi aşa începe o adevărată vânătoare. Primul om care ajunge la săculeţ se alege cu darurile. Spiriduşul care le face cadouri localnicilor este un tânăr pasionat de fotografie.

RomaniaTV.net
17 dec. 2015, 15:16
Vânătoare de cadouri într-un sat din România. Oamenii găsesc la porţi săculeţi cu daruri

Alex Creţu este ajutorul lui Moş Crăciun la Cristian, în Braşov. S-a gândit să le facă localnicilor o surpriză în prag de sărbători şi aşa i-a venit ideea de a împânzi localitatea cu săculeţi misterioşi.

„Sunt mici decoraţiuni de Crăciun, dulciuri. Acesta este un moşulică, se poate pune în brad la fel ca acesta care este un cleşte”, spune baiatul.

Alex s-a transformat în spiriduş pe 1 decembrie, când a pus primul săculeţ. De atunci, în fiecare zi apar cadouri prin localitate. Tânărul pune săculeţii în locuri simbol, face o fotografie şi apoi o postează pe facebook. Oamenii recunosc rapid zona şi fug să ia cadoul.

„Imediat ce se pune săculeţul, mulţi dintre cristoloveni aleargă spre el ca să îl ia. Nu m-am aşteptat la asta”, a spus Alexandru Cretu.

Ideea săculeţilor misterioşi a pornit de la un alt concept de-al tânărului. Pasionat de fotografie, Alex a pozat locuri emblematice din Cristian şi apoi a lăsat imaginile prin localitate. Acum, săculeţii cu cadouri vor apărea până pe 24 decembrie.