Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie spectaculoasă de ziua sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, a avut o apariție spectaculoasă la ziua ei de naștere. Fiica sportivului a împlinit vârsta de 20 de ani și toată familia a sărbătorit-o.

06 oct. 2023, 11:14

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, e de o frumusețe ieșită din comun, iar de ziua ei s-a bucurat de prezența celor mai buni prieteni, dar și a familiei.

Leonard Doroftei i-a dat un mesaj emoționant fiicei lui cu ocazia zilei de naștere. „La mulți ani, Vanessa! Te iubim” , a fost mesajul emoţionant pe care Leonard Doroftei l-a transmis fiicei sale.

Citește și Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian! Artista a făcut marele anunț. ”Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha”

De ziua ei, Vanessa a ieșit în oraș alături de părinți și cei doi frați, Adrian (28 ani) și Alex (25 ani).

Cu ce se ocupă copiii lui Leonard Doroftei

Vanessa e elevă la un colegiu din Montreal şi își dorește să devină medic. „Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, spunea Leonard Doroftei la gsp.ro.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Citește și Orianda, soția lui Călin Donca, recunoscătoare că e ajutată de prieteni să-și crească cei cinci copii: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”