Vanessa Paradis are o relaţie cu un fost iubit al Carlei Bruni

Cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis pare că a trecut cu bine peste despărţirea de Johnny Depp şi are o relaţie cu Benjamin Biolay, fostul iubit al Carlei Bruni-Sarkozy.

RomaniaTV.net
24 sept. 2012, 09:52
Vanessa Paradis are o relaţie cu un fost iubit al Carlei Bruni

Actriţa, care s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Johnny Depp la începutul acestui an, după o relaţie care a durat 14 ani, l-a cunoscut pe muzicianul francez Benjamin Biolay prin intermediul lui Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel, informează contactmusic.com.

„Au aceeaşi vârstă şi au pregătiri similare în muzică, iar Karl a vrut ca ei doi să se întâlnească. Au înregistrat un duet intitulat «Enjoy», inclus pe cel mai recent album al lui Benjamin. Fac planuri pentru a promova acest album şi pentru a susţine un turneu, împreună, în primăvara viitoare”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Pe lângă relaţia cu fosta primă doamnă a Franţei, Carla Bruni, Benjamin Biolay a fost şi iubitul Chiarei Mastroianni, fiica celebrei actriţe franceze Catherine Deneuve şi a actorului italian Marcello Mastroianni.

Potrivit presei internaţionale, aceasta este cea de-a doua idilă pentru Vanessa Paradis după ce a confirmat în iunie că s-a despărţit de starul hollywoodian Johnny Depp

Între timp, numele starului Johnny Depp a fost asociat de presa specializată în articole mondene cu cel al partenerei sale din filmul „Rum Diary”, actriţa Amber Heard.