Vanessa Paradis nu se desparte de Johnny Depp. Se căsătoreşte cu el în fiecare an, de 15 ani

Invitată la la o emisiune, marţi seară, de Europe 1, Vanessa Paradis a dezminţit zvonurile legate de despărţirea ei de Johnny Depp, spunând că "totul merge bine" între ei de 15 ani şi că va merge în continuare.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 17:26
Vanessa Paradis nu se desparte de Johnny Depp. Se căsătoreşte cu el în fiecare an, de 15 ani

Ajunsă în platourile antenei Europe 1, Vanessa a ţinut să înlăture zvonurile apărute la începutul acestui an, legate de despărţirea ei de actorul Johnny Depp. Vanessa a răspuns mai mult în pilde, precizând numai că „totul este bine” între ea şi bărbatul cu care este împreună de 15 ani şi cu care are doi copii.

Relaxată şi şarmantă, actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis a dat explicaţii delicate, cu subînţeles. „Uff! Ce să vă mai spun?! Ştiţi deja că dacă mănânc doar trei porţii mici pe zi, sunt însărcinată. Ştiţi că dacă vizitez un oraş nou, cumpăr o casă. Ştiţi că iarna mă despart şi vara mă căsătoresc. Se fac acum 15 ani de când mă căsătoresc în fiecare an. Iată, deci, ce aş mai putea să vă spun?…”, s-a adresat Vanessa publicului avid de explicaţii.

„Toate aceste zvonuri fac rău familiei mele, copiilor mei”, spusese Vanessa, cu o seară înainte, la Canal + , adăugând că „toate astea nu sunt decât nişte afaceri”pentru presa care nu mai are subiecte mondene.  „Dar ştiţi că astfel de reviste sfârşesc în sobă sau la WC… Aşa că, da, zvonul este fals. Cu siguranţă, fals”, a mai spus vedeta, care va apărea în „Cafe de Flore”.

 

 

 

care s-au arătat îngrijoraţi de