Vanghelie: Aura Vasile a fost luată cu salvarea şi dusă la spital. Nu va mai pleca din PSD

Aura Vasile a ajuns luni seara la spital, direct din biroul lui Marian Vanghelie. Deputatei PSD i s-a făcut rău când edilul sectorului 5 încerca să o convingă să renunţe la demisia din partid. Ea este acum în stare bună şi, garantează Vanghelie, s-a şi răzgândit: nu mai pleacă din PSD.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 16:55

Primarul Sectorului 5 a declarat la România TV că Aura Vasile a fost luată cu salvarea după ce i s-a făcut rău la el în birou în timp ce discutau despre plecarea ei de la PSD.

„Aura Vasile este la spital. I s-a făcut rău. Am avut o discuţie de 5 minute, 7 minute şi apoi i s-a făcut rău şi m-am speriat, că nu mă descurc în momente de astea. A luat-o salvarea de la mine din birou”, a declarat Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 susţine că deputatei i s-a făcut rău din cauza supărării şi a oboselii.

Vanghelie dă asigurări ferme că ea nu va pleca de la PSD. El afirmă că Aura Vasile l-a informat că a depus o cerere de adeziune la UNPR, dar că până la urmă, deputata va reveni asupra deciziei sale.

„Vă asigur eu că va rămâne în PSD. Încercăm să vedem supărările doamnei Aura Vasile şi să vedem cum putem să remediem aceste supărări”, a mai afirmat Vanghelie.

Aura Vasile, deputat PSD de Bucureşti, a anunţat luni că a hotărât să se alăture celor din UNPR, „cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide”, ea menţionând că rămâne pe mai departe „războinică şi dedicată cauzei” în care crede.

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile era secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea era membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.


loading...
Partenerii noștri