Vanghelie, despre Vanghelion: Toate surprizele care au fost în fiecare an vor fi și anul acesta

Marian Vanghelie reînnoadă tradiția Revelioanelor organizate de Primăria sectorului 5, la Romexpo. Edilul promite  că petrecerea dintre ani va aduce suprizele care au fost în fiecare an, dar mai frumoase şi mai bune, că nu vor mai fi cozi la bilete şi îi aşteaptă să vină pe toţi cei care nu au bani să meargă la Londra şi Miami.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 15:41

„Toate surprizele care au fost în fiecare an vor fi și anul acesta, dar mult mai frumoase și mult mai bune”, a promis Vanghelie solemn, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV.

Mai mult chiar, edilul a promis că și achiziția biletelor se va face în condiții mult mai bune pentru a evita aglomerația la casele de bilete.

Pentru asta, Vanghelie s-a arătat dispus chiar să-și pună mandatul în joc.

„O să vedeți că nu o să mai fie nicio coadă să nu mai puteți filma nicio îmbulzeală. Dacă o vedeți, chemați-mă și eu voi pleca acasă de la primărie”, a făgăduit primarul.

Vanghelie a spus că artiștii care vor participa vor fi de primă mărime.

„Dorința mea este să fie toate trupele românești importante”, a spus Marian Vanghelie.

Deocamdată, primarul nu a făcut o evaluare a costurilor totale și nici nu a precizat care va fi costul unui bilet, dar speră că va putea fi menținut rezonabil, mai ales că au scăzut unele costuri datorită crizei.

Vanghelie a ținut să respingă ideea că revelioanele organizate de el ar fi doar pentru oamenii săraci.

„Vor participa doar persoanele care au plăcere să vină și nu au posibilitate (…) Persoanele care nu au bani să meargă la Londra sau Miami (pronunțat ca atare-n.red.), acolo unde se duc politicienii și oamenii cu bani”, susține primarul sectorului 5.

 


loading...
Partenerii noștri