Vanghelie, iubire în Alpi cu Oana Mizil FOTO

Primarul Sectorului 5, pesedistul Marian Vanghelie, şi colega sa de partid, deputata Oana Mizil, au fost surprinşi de paparazzi într-o excursie romantică în Alpii Francezi. Cei doi apar în fotografii ţinându-se de mână. Amândoi sunt căsătoriţi.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 02:50

Ziarul Cancan scria în urmă cu câteva zile despre o posibilă relaţie extraconjugală între Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil. Ambii căsătoriţi au negat informaţiile apărute acum câteva zile.

Publicaţiile Cancan şi Ciao au revenit, însă, ieri cu noi informaţii, de data aceasta cuprinzând şi fotografii în care cei doi au fost surprinşi în timp ce şi-au petrecut vacanţele în Alpii Francezi, discret şi feriţi de ochii lumii.
Vacanţa a costat o mică avere: aproape 120.000 de euro pentru o săptămână în frumoasa staţiune franceză Megeve. Cei doi au fost cazaţi la Chalet Indigo, cea mai luxoasă şi mai high-tech vilă din staţiune, situată chiar la baza pârtiei, având ca bonus şi un Audi Q7 la scară.

Un „joc murdar”

Vanghelie are 43 de ani şi este căsătorit încă de la vârsta de 18 ani cu Charlotte. Cei doi au un fiu.

Oana Niculescu Mizil este cu şapte ani mai tânără ca Vanghelie şi este măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, cu care formează un cuplu din 1997.

În urmă cu câteva zile, Vanghelie şi Mizil au negat că ar avea o idilă, afirmând că informaţiile sunt „aberaţii” şi că nu comentează „un joc politic mizerabil”.