Lui Vanghelie i-a sărit banda: De la noi au venit 15000. De la noi au venit 15000. De la noi…VIDEO

Marian Vanghelie a făcut cu câteva ore înaintea debutului mitingului USL numărătoarea participanţilor, precizând că Organizaţia Bucureşti a PSD a furnizat 15000 de persoane. Precizând de trei ori consecutiv, către fiecare unghi din care era filmat.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 14:21
Lui Vanghelie i-a sărit banda: De la noi au venit 15000. De la noi au venit 15000. De la noi…VIDEO

„Astăzi este prezentă toată conducerea USL-ului. Cred că este un eveniment natural şi în forţă şi asta e important. E un mesaj pentru noi pentru români că prea ne batem de douăzeci de ani încoace. E un moment să transmitem un mesaj pozitiv. Vin foarte mulţi români ceea ce e foarte greu şi ştim cu toţii, eu mă pricep la organizare. E foarte greu să avem atâţia. Cred că vin din cauza problemelor cu care se confruntă şi pentru că aşa nu se mai poate. De la noi din Bucureşti au venit  cincisprezece mii. De la noi din Bucureşti au venit  cincisprezece mii. De la noi din Bucureşti au venit  cincisprezece mii, a declarat, miercuri, Marian Vanghelie.

Ulterior, primarul Sectorului 5 a precizat la România TV că pe Arena Naţională sunt aşteptaţi peste 75000 de oameni.

„E un mesaj şi pentru noi şi pentru Traian Băsescu. Sunt oameni care subnt de 15 ani alături de noi. Nu a fost o problemă această organizare. Oamenii îşi pun încrederea astăzi în USL”, a afirmat Vanghelie