Vanghelie: Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu şi i-a spus că dacă partidul său fuzionează cu UNPR, îi închid dosarul

Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, miercuri, la Antena 3, că Gabriel Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu pentru a-i spune că dacă acceptă fuziunea dintre Partidul Poporului şi UNPR, îl sună pe procurorul de caz şi îi va închide dosarul fostului realizator TV. Gabriel Oprea a intervenit în emisiune respingând afirmaţiile lui Vanghelie şi negând că l-ar fi cunoscut pe procurorul din dosarul lui Dan Diaconescu.

RomaniaTV.net
14 mart. 2018, 21:46
Vanghelie: Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu şi i-a spus că dacă partidul său fuzionează cu UNPR, îi închid dosarul

„Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politică nişte oameni”, a declarat Vanghelie la Antena 3, sounând că „Ponta şi cu această gaşcă” l-au arestat pe Dan Diaconescu.

El a relatat că Dan Diaconescu „a fost chemat la Gabriel Oprea în birou, ca să facă fuziunea, l-a pus să discute cu procurorul de caz la telefon şi i-a spus că-l cheamă în zece minute la el şi dă cu el de pământ şi-i închide dosarul dacă face fuziunea”.

„Nu a vrut Dan Dianconescu să facă fuziunea(…). Domnul Oprea l-a sunat pe procurorul de caz al lui Dan Diaconescu, care i-a făcut dosarul şi i-a spus dacă face fuziunea, „eu îl chem pe ăsta aici şi dau cu el de pământ”, a susţinut Marian Vanghelie, potrivit News.ro.

Gabriel Oprea a declarat că el nu comentează declaraţiile lui Marian Vanghelie, dar a susţinut că nimic din ceea ce a spus acesta nu este adevărat şi că nu l-a cunoscut pe procurorul din dosarul Dan Diaconescu.

„Niciodată nu comentez ce sune domnul Vanghelie. Nu este nimic adevărat, nu ştiu cine a fost procurorul de caz, nu a existat niciodată acest lucru”, a afirmat Gabriel Oprea.

El a admis că s-a întâlnit de mai multe ori cu Dan Diaconescu, dar că a fost prezentă toată presa când acesta a venit la UNPR.

Oprea a mai precizat că nu a făcut o plângere penală cuiva, că ceea ce spune Vanghelie „este o mare minciună”.