Vanghelie şi iubita lui, Oana Mizil, au împărţit ajutoare în judeţul Călăraşi VIDEO

Marian Vanghelie şi-a însoţit vineri iubita, deputatul Oana Niculescu-Mizil, într-o vizită în judeţul Călăraşi. Cei doi n-au mers cu mâna goală, ci au adus ajutoare sinistraţilor.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 13:38
Vanghelie şi iubita lui, Oana Mizil, au împărţit ajutoare în judeţul Călăraşi VIDEO

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, susţine că prezenţa sa în Călăraşi nu este întâmplătoare, judeţul făcând parte dintr-un program naţional de ajutorare a sinistraţilor în urma căderilor masive de zăpadă.

„Noi am venit cu un ajutor de 60 de tone de alimente pentru comunele afectate din judeţ şi un ajutor din partea consiliului local al primăriei Sectorului 5 de 19 miliarde de lei vechi. Am dat câte un miliard fiecărei comune afectate de acest judeţ. Am identificat comunele şi de aici şi din Vrancea şi din Buzău cu ajutorul prefectului Capitalei pentru că sunt de părere că nu culoare politică este importantă, ci cum reuşim să depăşim situaţia de astăzi”, a declarat la România TV, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5.

Potrivit Oanei Mizil, primele alimente au ajuns  în comunele Săruleşti şi Gurbăneşti. „Oamenii sunt bucuroşi că mai există oameni sufletişti şi cu această ocazie îi mulţumesc şi primarului Sectorului 5 că ne-a ajutat judeţul”, a declarat deputatul PSD.

Primarul a fost deranjat de întrebarea reportului România TV, privind relaţia amoroasă cu Oana Mizil. „Noi am venit să sprijinim oamenii. Lucrurile astea de cancan ştiu că prind foarte bine, dar oamenii le savurează trei minute şi nu simt nimic. Problemele serioase îi interesează astăzi”, a răspuns Vanghelie.