Vanghelie, un primar TALENTAT: Joc şi fotbal, şi rugby, şi box ştiu să joc

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a participat, marţi, la lansarea unui proiect de responsabilitate socială susţinut de FRF şi UEFA la şcoala 136 din cartierul Ferentari. Edilul le-a spus copiilor prezenţi la eveniment că speră ca activităţile sportive să-i ţină mai mult aproape de şcoală şi le-a mărturisit că şi el este destul de talentat la sporturi.

RomaniaTV.net
11 iun. 2013, 12:49
Vanghelie, un primar TALENTAT: Joc şi fotbal, şi rugby, şi box ştiu să joc

Ştiu să joc şi fotbal, şi rugby, şi box ştiu să joc. Nu am câteva figuri lângă mine cu care mi-ar plăcea să mă joc cu ele. Nu mă bag pe Elena Udrea. Pe Elena Udrea am putea să o pupăm, nu să o batem. Poate pe mine Dumnezeu m-a ajutat şi am fost talentat. Dar am avut anumite sincope şi a trebuit să le iau din viaţă şi să le parcurg, pentru că nu le-am parcurs la momentul potrivit. Şi e păcat, dacă eram atent, acum eram în altă parte”, a spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie a participat marţi la inaugurarea unui proiect de responsabilitate socială susţinut de FRF, UEFA, UEFA Grassroots Programme şi Primăria Sectorului 5, la Şcoala 136 din Capitală. La eveniment au mai fost prezenţi oficialii FRF Mircea Sandu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Dumitru Mihalache şi fostul portar al Stelei, Daniel Gherasim.