Vanity Fair: Kate Middleton şi Peng Liyuan, între cele mai stilate personalităţi GALERIE FOTO

Kate Middleton, soţia prinţului William, ducesă de Cambridge, care recent a adus pe lume un băieţel, a fost inclusă pentru a patra oară în clasamentul celor mai stilate personalităţi din lume publicat de revista americană Vanity Fair.

01 aug. 2013, 09:29

Abia devenită mămica unui băieţel, al treilea moştenitor în linie la tronul britanic, ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William, intră a patra oară în clasamentul revistei Vanity Fair, al celor mai stilate personalităţi din lume, revistă din care din care lipseşte însă numerotarea.

Din ţinutele memorabile ale ducesei în 2013, Vanity Fair aminteşte de paltonul de culoare roz-pal, creat de Alexander McQueen şi pălăria în ton cu haina, în care Kate a apărut îmbrăcată la paradă în cinstea zilei de naştere a reginei Elisabeta a II-a.

Publicaţia mai scrie că modelul de inspiraţie în materie de modă şi stil al ducesei de Cambridge este chiar mama soţului ei, prinţesa Diana – Lady Di, care a murit într-un accident de maşină, în 1997. Ducesa Catherine a fost numită femeia cea mai elegantă şi de revista GQ. În plus, ea a fost votată de două ori cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie.

În topul celor mai elegante celebrităţi figurează alte două reprezentante de familii regale: prinţesa Spaniei, Letizia, şi prinţesa Madeleine a Suediei, care s-a căsătorit în luna iunie a.c. cu bancherul american Christopher O’Neill.

În clasamentul Vanity Fair figurează şi Prima Doamnă a Chinei, Peng Liyuan. Ea este o cunoscută interpretă de cântece populare şi patriotice, dar are şi grad de general-maior în armata chineză.

Revista remarcă şi bunul gust ale actriţelor Kerry Washington, Charlize Theron şi Brooke Shields, al cântăreţilor Justin Timberlake şi Beyonce, precum şi al chitaristului legendarei trupe Rolling Stones, Keith Richards, care a declarat că „îşi este propriul model” în materie de vestimentaţie.

De asemenea, în clasamentul celor mai stilate persoane figurează şi trei renumiţi sportivi. Ei sunt baschetbalistul american LeBron James, jucătorul suedez de hochei Henrik Lundqvist şi jucătorul de fotbal american Tom Brady. Soţia lui Brady – supermodelul brazilian Gisele Bündchen – se regăseşte de asemenea pe lista Vanity Fair.

Revista Vanity Fair publică lista celor mai elegante personalităţi din lume încă din 1939. Clasamentul integral pe 2013 va apărea în numărul din septembrie al publicaţiei.