Vânt puternic în Târgovişte. Locatarii unui cartier au rămas fără telefonie şi internet

Locatarii cartierului micro IV din Târgovişte au rămas, miercuri seară, fără telefonie şi internet, după ce un salcâm bătrân a fost smuls de vânt din rădăcini, iar crengile au căzut peste cabluri, antrenând în cădere şi un stâlp de iluminat public.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 08:38
Vânt puternic în Târgovişte. Locatarii unui cartier au rămas fără telefonie şi internet

Primele date arată că arborele căzut nu a avariat masinile din zonă, aflate în apropiere.

„Nu a plouat, dar bate vântul cu putere de două zile la Târgovişte, iar acum rafalele puternice au rupt din rădăcină salcâmul bătrân din microraionul IV. Numai o minune a făcut ca arborele să nu rănească pe cineva sau să nu avarieze vreun autoturism. S-a întâmplat din cauza vântului, copacul care a căzut a tras cablurile, iar stâlpul, fiind subţire, a picat imediat şi el la pământ. Noi am cerut la primărie să ne taie copacii aceştia, care sunt foarte bătrâni, dar nu s-a întâmplat nimic. Iar acum, uitaţi-vă ce am păţit”, a declarat un locatar din cartierul micro IV.

Angajaţii Primăriei Târgovişte au degajat zona, iar lucrătorii societăţii de furnizare a electricităţii au înlocuit stâlpul avariat, urmând să fie reluate serviciile de internet şi telefonie în cartier.