Vânzările consolelor Sony au ajuns în perioada sărbătorilor la 6.5 milioane de unităţi

Sony anunţă că vânzările cumulate din perioada  sărbătorilor pentru sistemele de divertisment portabil PlayStation Vita , sistemul de divertisment PlayStation3, sistemul de divertisment portabil PSP şi sistemul de divertisment PlayStation 2 au depăşit 6.5 milioane de unităţi la nivel global.

10 ian. 2012, 13:33
Vânzările consolelor Sony au ajuns în perioada sărbătorilor la 6.5 milioane de unităţi

Vânzările cumulate ale consolei PS Vita din Japonia şi Asia au însumat jumătate de million unităţi , de la lansarea acesteia pe 17 Decembrie 2011, respectiv 23 Decembrie 2011.

Sistemul PS3 a depăşit 3.9 milioane de unităţi vândute în întreaga lume în timpul sezonului de reduceri din perioada vacanţei şi continuă să crească şi să îşi urmeze direcţia propusă pentru a atinge targetul anual de 15.0 milioane de unităţi vândute în întreaga lume până la încheierea anului fiscal de la 31 martie 2012

Controller-ul  PS Move continuă să atragă tot mai mulţi împătimiţi de jocuri, vânzările depăşind 1,7 milioane unităţi în sezonul de iarnă. Anul acesta vor fi lansate noi titluri dedicate şi compatibile cu PS Move, aducând experienţa PlayStation la îndemâna mai multor utilizatori. Platforma PlayStation2 continuă evoluţia bună a vânzărilor, cu rezultate stabile mai ales în ţările în curs de dezvoltare cum sunt Europa de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Sud Est şi America de Sud, depăşind jumătate de million de unităţi vândute pe glob.

Vânzările PSP din întreaga lume au depăşit 1.6 milioane de unităţi în timpul vacanţei de sărbători.