Variantă-şoc: Gigi Becali, patron la Dinamo! Helmuth Duckadam a făcut anunţul în direct la TV

Helmuth Duckadam (60 de ani) a comentat la o emisiune tv varianta ca Gigi Becali să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă.

01 nov. 2019, 20:53
Variantă-şoc: Gigi Becali, patron la Dinamo! Helmuth Duckadam a făcut anunţul în direct la TV

Helmuth Duckadam nu crede că Gigi Becali e gata de o investiție atât de mare cât presupune achiziționarea clubului din Ștefan cel Mare şi nici că Ionuţ Negoiță va găsi atât de repede un cumpărător pentru Dinamo.

Momente TERIBILE pentru Cristi Borcea în ÎNCHISOARE. „Suferă enorm. Nu poate face nimic de acolo!”

„Nu cred că se mai hazardează Gigi Becali, după ce am păţit cu CCA-ul. Nu ştiu cine se va hazarda să cumpere un club cu asemenea probleme, mai ales ştiind ce a păţit Steaua”, a declarat Helmuth Duckadam.

Gigi Becali, GEST IMENS pentru un fotbalist de la FCSB. „Vrea să-şi aducă părinţii înapoi în România”

„Eu cred că nu se vor înghesui investitorii pentru că, după 30 de ani de la Revoluţie, lucrurile au devenit mult mai clare. Şi am mai spus-o în această emisiune, Dinamo are probleme foarte mari: terenul el al cuiva, tribunele ale altcuiva, lojele ale altcuiva, deci acolo e o încurcătură totală. Ei trebuie să găsească un om gen Becali, care, când a cumpărat Steaua, a cumpărat-o de bună credinţă. Ce s-a întâmplat după aceea s-a văzut. Asta e situația de acum. Dar acum nu cred că cineva se mai bagă să investească fără să fie foarte clară tranzacţia aia. Şi acolo nu e clară deloc. De aceea cred că Dinamo va avea mari, mari, mari probleme în viitor”, a mai spus Helmuth Duckadam.