Văru’ Săndel a renunțat la cariera muzicală. Motivul care l-a determinat să ia o astfel de decizie: „E o minune ce mi s-a întâmplat”

Văru' Săndel a renunțat la cariera muzicală. După ani de zile petrecuți în industria muzicală populară, artistul s-a reorientat și a decis că vrea să facă parte din lumea filmului. Recent, a oferit și detalii despre noul proiect.

22 feb. 2023, 18:30
Văru’ Săndel a renunțat la cariera muzicală. Motivul care l-a determinat să ia o astfel de decizie: „E o minune ce mi s-a întâmplat”
Văru' Săndel a renunțat la cariera muzicală

Văru’ Săndel a renunțat la cariera muzicală. Artistul a mărturisit că are o casă de producție în continuă dezvoltare și își dorește să lucreze, în viitor, cu actori internaționali. Din cauza programului aglomerat, a renunțat la tot ceea ce înseamnă petreceri, zilele orașelor sau diverse spectacole la care el era prezent.

Citește și: Dezvăluire bombă din partea Niculinei Stoican! Tatuajul secret al solistei de muzică populară

Văru’ Săndel a renunțat la cariera muzicală

Divertismentul popular muzical pe care eu îl practicam până acum o vreme, că acum am lăsat-o mai moale, tocmai din cauză că, producția de film și ce avem de făcut în filmele noastre, nu vom mai fi noi în roluri principale. Vom ajunge să facem și filme cu actori străini, dar, ca să nu plătim mai mult, am jucat noi, se va dezvolta și casa de producție.

Am lăsat deoparte tot ce înseamnă spectacole, zilele orașelor, comunelor, petrecerile organizate, le-am dat de-o parte. Producția de film durează cam un an, de când ne vine ideea, până începem filmările”, a mărturisit Văru’ Săndel la Antena Stars.

De asemenea, un lucru pe care artistul l-a învățat este că, înțelegerea în familie se datorează problemelor care ”sunt lăsate afară”, în momentul în care mergi acasă.  „Este și a fost o viață. Acum nici nu mai are întrebări, mă întreabă dacă în weekend suntem acasă toți. E o minune ce mi s-a întâmplat în familie, cred că și eu am știut să mulțumesc și când sunt în familie, să fiu acolo. Dacă nu lași problemele de la treabă, nu le lași la ușă, acasă nu mai ești acasă”, a mai spus cântărețul.