ŞOC în lumea INTERLOPĂ! Vărul lui Emi Pian, GĂSIT MORT la câteva ore după ce şeful clanului Duduianu A FOST UCIS

Făgăraș Gladiatorul, vărul lui Emi Pian, a murit și el, la doar câteva ore după ce șeful clanului Duduianu a fost ucis. Bărbatul locuia în Ilfov și vine dintr-o familie în care femeile se ocupă cu farmece și vrăjitorii. Era cunoscut și respectat în comunitate, fiind în relații foarte bune cu Emi Pian și cu familia Duduianu.

10 aug. 2020, 05:31
ŞOC în lumea INTERLOPĂ! Vărul lui Emi Pian, GĂSIT MORT la câteva ore după ce şeful clanului Duduianu A FOST UCIS

Familia lui Făgăraș a organizat pentru acesta un priveghi și o înmormântare cu sute de persoane, cu mâncare, băutură și manele. Pentru că Florin Salam era deja ocupat, familia lui Făgăraș l-a invitat pe Soriel Copilu de Aur, care a întreținut atmosfera toată noaptea. De asemenea, au curs dedicaţii de sute de euro către lăutari pe dedicații pentru „regii Făgăraș și Emi” sau „frații Emi și Făgăraș”, scrie wowbiz.ro.

Nicolae Duduianu refuză să creadă că fiul său a murit. De ce a lipsit de la funeraliile lui Emi Pian

Emi Pian a fost înmormântat duminică. Liderul grupării Duduienilor a fost ucis lunea trecută, într-un conflict sângeros cu unul dintre rivalii săi din clanul Rinu. Cei doi ar fi avut un conflict spontan în timpul unui joc de barbut, iar ucigașul ar fi decis să tranșeze problema cu cuțitul. În timpul luptei, lui Emi Pian i-a fost secționată artera femurală și a pierdut foarte mult sânge până să ajungă la spital. Și agresorul său a ajuns pe mâna medicilor, după ce a fost lovit cu un topor în spate de unul dintre frații lui Emi Pian.

Fratele lui Emi Pian aruncă BOMBA! „M-au tăiat la gât! Au vrut să mă omoare şi pe mine acum trei ani!”

Florin Salam, UMILIT la înmormântarea lui Emi Pian. Ce i-au făcut poliţiştii şi jandarmii, la cererea familiei interlopului VIDEO