Vaselina cosmetică: soluţia naturală miraculoasă pentru îngrijire şi înfrumuseţare

Vaselina este un derivat al petrolului, foarte des utilizat în industria cosmetică ca ingredient de bază pentru majoritatea produselor de îngrijire și înfrumusețare: creme, rujuri, glosuri, etc. Lipsită de conservanți și chimicale, vaselina în stare naturală face minuni pentru buze, piele sau gene, fiind recomandată de medicii dermatologi.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 09:09
Vaselina cosmetică: soluţia naturală miraculoasă pentru îngrijire şi înfrumuseţare

Reprezentând un nou concept în domeniul industriei cosmetice de la noi, vaselina este un amestec de hidrocarburi saturate obținute din purificarea reziduurilor de la distilarea petrolului, care nu face altceva decât să ne mențină pielea frumoasă, hidratată și strălucitoare. Fiind un produs mineral, vaslina cosmetică prezintă avantajul de a nu conține conservanți și alte substanțe chimice cu efecte nocive asupra pielii, precum toate celelalte produse cosmetice procesate, care o conțin.

Cum ne îngrijim frumusețea fără a afecta sănătatea pielii, a buzelor, a ochilor. Răspunsul ar putea fi în acest produs natural pentru înfrumusețare. O putem găsi în toate farmaciile, inclusiv în cele fito-naturiste, având aspectul unei mase albe, omogene, fără miros, fără gust, grasă la pipăit și care nu râncezește. Nu este absorbită de piele și acționează doar la suprafața acesteia.

Citeşte şi  Bicarbonat de sodiu pentru un plus de frumuseţe

Beneficiile vaselinei pentru frumusețe sunt incredibile, putând fi folosită cu succes ca demachiant, bază de machiaj, dar și ca produs de îngrijire și hidratare al pielii și al buzelor. Iată câteva dintre beneficiile acestui produs miraculos care are grijă de frumusețea ta, menite să vă convingă să-l încercați:

1. Beneficii pentru ten

Vaselina cosmetică poate fi folosită cu succes seara, după demachiere, într-un strat foarte subțire pentru a hidrata epiderma. Aplică vaselină cu mișcări circulare pe obraji – pielea își va menține hidratarea naturală. Singurul caz în care nu este recomandat acest produs este cel în care ai tenul gras.

Totodată, vaselina este o binecuvâtare în materie de demachiere, putând să suplinească cu grație loțiunile demachiante, mai ales în cazul demachierii zonei din jurul ochilor. Aceasta lasă pielea lipsită de impurități. Dacă demachiantul tău obișnuit te ustură, vaselina nu intră în ochi și nici nu irită pielea sensibilă. Poți înlocui și baza de machiaj a ochilor cu puțină vaselină. Întinde un strat subire pe pleoape, după care aplică fardul. Vei obține un luciu perfect, dar și o fixare de durată!

Citeşte şi  Greşeala pe care o faci când te speli pe faţă. Te îmbătrâneşte teribil

Este de real folos și în îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii. Amestecă în palmă vaselină cu sare de mare sau zaț de cafea și masează-ți viguros tot corpul. Vei îndepărta astfel celule moarte ale pielii, iar aceasta va ramâne fină și curată. Intră apoi în duș și clătește-te. După duș poți folosi puțină vaselină ca unguent pentru genunchi, călcâie sau coate sau pentru alte zone în care pielea este foarte uscată.

Dacă pielea ta a avut de suferit de pe urma expunerii îndelungate la soare, te poti baza pe ajutorul vaselinei. Aceasta are puterea de a calma și tratea arsurile solare.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro


loading...
Partenerii noștri