Vasile Blaga, audiat la DNA: Ce le-a spus procurorilor despre banii care s-ar fi găsit în maşina sa

Vasile Blaga susţine că a fost citat luni, la DNA, în calitate de martor, fiind întrebat de procurori despre maşina sa. Copreşedintele PNL a adăugat că nu a fost nicio referire la faptul că în autoturism ar fi fost găsiţi bani, ceea ce nici nu era posibil.

23 sept. 2016, 12:01
Vasile Blaga, audiat la DNA: Ce le-a spus procurorilor despre banii care s-ar fi găsit în maşina sa

„Luni am fost chemat la DNA. Nu cunosc dosarul, pentru că am fost chemat în calitate de martor, dar eu am fost întrebat doar despre maşina mea. Niciodată, procurorul nu mi-a sugerat, nu că mi-a pus vreo întrebare, despre bani care s-ar fi găsit, sau liste, din ce am mai citit. Acestea sunt nişte inepţii. Că nu avea ce să se găsească în maşină”, a declarat Vasile Blaga pentru news.ro.

El a subliniat că procurorii nu l-au întrebat nimic despre aşa ceva, acuzând că „unii aşa înţeleg să facă precampanie”.

„Nici gând, nu m-au întrebat procurorii nimic despre aceste lucruri, pentru că acestea sunt nişte dezvoltări de precampanie. Unii aşa înţeleg ei să facă precampanie. Nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Eu cred că unii la asta se gândesc (la apropierea campaniei – n.r.), dar sunt pe o pistă falsă”, a afirmat Blaga, la faptul că în presă au apărut informații pe surse că în maşina sa, condusă de Liviu Popa, au fost găsiţi 700.000 de euro.

Luni dimineaţă, la sediul central al DNA a fost audiat ca martor copreşedintele PNL Vasile Blaga. La ieşirea din sediul direcţiei, acesta a declarat că a fost întrebat de către procurori despre maşina sa cu care şeful IPJ Bihor, Liviu Popa, a făcut un accident uşor în urmă cu două săptămâni.

Citeşte şi: SURSE: 700.000 de euro, găsiţi în maşina lui Blaga, implicată în accidentul provocat de şeful IPJ Bihor. Liviu Popa A DEMISIONAT