Vasile Blaga, despre Elena Udrea: Un om poate să greşească, partidul nu greşeşte

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a respins, joi, acuzaţiile lui Gabriel Sandu din Dosarul Microsoft. Blaga a comentat punerea sub acuzare a Elenei Udrea, spunând că "un om poate să greşească, partidul nu greşeşte".

29 ian. 2015, 12:38
Vasile Blaga, despre Elena Udrea: Un om poate să greşească, partidul nu greşeşte

Vasile Blaga a fost întrebat cum vede aducerea cu mandat a Elenei Udrea la audieri la DNA. „Nu doresc să comentez nici acest caz, cum nu le-am comentat niciodată cu oameni aflaţi în astfel de situaţii. Justiţia îşi face datoria. Nu ai ce să comentezi aici”, a spus liderul PNL.

„Nu partidul greşeşte, un om poate să greşească, partidul nu greşeşte”, a mai comentat Blaga faptul că Udrea a avut calitatea de membru PDL la momentul săvârşirii presupuselor infracţiuni.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, adusă cu mandat la DNA. Procurorii o acuză de SPĂLARE DE BANI în Dosarul Microsoft VIDEO

De asemenea, el a fost întrebat faptul că numele său a fost invocat în dosarul Microsoft de Gabriel Sandu, care a susţinut că „şpaga ar fi ajuns la PDL pentru finanţarea campaniei electorale”.

„Am fost extrem de clar, nu o dată, şi am spus că niciodată Partidul Democrat Liberal nu a fost implicat în scandalul acesta. Nici eu, niciodată nu am primit niciun ban de la domnul Sandu şi niciodată în istoria PD şi pe urmă a PDL, niciodată nu a fost condiţionată numirea în funcţii de plăţi către partid în vreun fel sau altul. Mai mult, orice om, dacă a avut un aport la o campanie electorală, foarte simplu se poate verifica în Monitorul Oficial, în contabilitatea partidului, dacă a făcut-o legal. Fiecare răspunde cu libertatea lui, pe pielea lui, dacă cumva a făcut sponsorizări ilegale„, a mai declarat Blaga.