Vasile Blaga, despre prezidenţialele din 2014: Nu exclud posibilitatea să candidez

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la România TV, că nu exclude din start ideea de a fi candidatul partidului la prezidenţiale, dar a spus că nu este interesat în prezent de această funcţie.

17 apr. 2013, 19:58
Vasile Blaga, despre prezidenţialele din 2014: Nu exclud posibilitatea să candidez

Vasile Blaga a declarat că PDL-ul va avea un candidat la funcţia de preşedinte al României, potrivit Agerpres.

„PDL vă asigur că va avea un candidat la Preşedinţie şi îl vom desemna democratic prin alegeri interne în partid. Vom avea un candidat la Preşedinţie. Cine dintre colegii mei şi dintre alţi colegi care vor veni în partid va crede că îndeplineşte aceste condiţii şi are cunoştinţele necesare pentru a ocupa această importantă funcţie în stat se va înscrie în această competiţie şi cel pe care-l va desemna partidul va fi perfect legitimat de partid pentru funcţia respectivă’, a explicat Vasile Blaga.

Citeşte şi PDL îşi alege vicepreşedinţii. Blaga: Alegeţi în conducere oameni „sută la sută PDL”

Întrebat dacă el îndeplineşte criteriile pentru a fi desemnat candidat al PDL la prezidenţiale, Blaga a răspuns că este prea devreme pentru această întrebare, dar nu exclude posibilitatea.

„Mai este până atunci, o să-mi fac şi eu o evaluare. Nu exclud din start o astfel de posibilitate, dar nu sunt preocupat de această funcţie, eu, personal”, a completat liderul democrat-liberalilor.

Citeşte şi Blaga vrea alegeri interne în PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie