Vasile Blaga, despre reunificarea dreptei: Sunt total de acord

Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, s-a pronunţat vineri, după participarea la reuniunea de lansare a Asociaţiei "Mircea Ionescu-Quintus", pentru o reunificare a dreptei, declarându-se "total de acord" cu această idee.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 14:16
Vasile Blaga, despre reunificarea dreptei: Sunt total de acord

Vasile Blaga a precizat că trebuie „mulţi lămuriţi” pentru acest deziderat şi a calificat drept „foarte corectă” poziţia fostului preşedinte PNL, Valeriu Stoica, care a afirmat că iniţiativa de înfiinţare a „Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus” trimite la ideea de unitate a liberalilor.

Referindu-se la preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care a afirmat că PNL a devenit susţinătorul instituţiilor şi metodelor statului represiv, Blaga a spus: „Cred că vine şi el la matcă”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, fost lider al Partidului Naţional Liberal, a declarat, vineri, cu ocazia lansării Asociaţiei „Mircea Ionescu-Quintus”, că PNL a devenit susţinătorul instituţiilor şi metodelor statului represiv, el menţionând că reunificarea dreptei este condiţionată de valorile şi principiile împărtăşite.

Fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica a afirmat, la eveniment, că iniţiativa de înfiinţare a „Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus” trimite la ideea de unitate a liberalilor.