Vasile Blaga îi dă REPLICA Elenei Udrea: Nu m-a informat despre neregulile de la ANRP. Dacă a spus aşa, MINTE

Vasile Blaga a reacţionat la declaraţiile Elenei Udrea referitoare la neregulile de la ANRP pe care le-ar fi semnalat din timpul guvernării Boc. Blaga a spus, la România TV, că Udrea nu l-a informat niciodată despre acest lucru şi este convins că nici pe Emil Boc, premier la acea vremea, şi a acuzat-o că "minte" dacă a spus aşa ceva. 

26 nov. 2014, 11:35

„Nu m-a informat de aşa ceva şi sunt convinsă că nici pe domnul Boc. (…) Este  foarte grav dacă dânsa ştia de ilegalităţi si nu le-a spus. Mie nu mi le-a spus niciodată şi sunt convinsă că nici domnului Boc. Pentru ca si eu si domnul Boc am fi luat masuri, nu am ştiu şi nici nu stiu de nicio ilegalitate”, a declarat Vasile Blaga, la România TV.

Întrebat dacă Udrea minte, Blaga a răspuns: „Dacă a spus aşa ceva, minte”

CITEŞTE ŞI Elena Udrea: Am semnalat NEREGULILE la ANRP din timpul Guvernului Boc. Nu neg prietenia cu Alina Bica

„Daca a zis, eu nu ştiu ce a zis, pe mine nu mă interesează ce spune doamna Udrea, dar nici mie nici domnului Boc sunt convins că nu ne-a spus de niciun fel de ilegalitati”, a adăugat Blaga.

Acesta a negat vreo implicare a PDL în activitatea ANRP. „Un partid serios nu se implica in astfel de lucruri. Ddaca sunt oameni care gresesc sau au gresit, ei platesc. Ceea ce trebuie sa-si asume un partid este modul in care isi alege reprezentanţii in astfel de funcţii publice la un moment dat si aici e de discutat”, a spus Blaga.

Întrebat ce îi sugerează Elenei Udrea să facă, dacă să se adreseze DNA, Blaga a răspuns: „Unde doreste domnia sa, este jurist, stie procedurile legale, pe mine nu m-a informat niciodata”.

Elena Udrea, liderul PMP, a declarat, miercuri, că nu neagă prietenia cu Alina Bica şi speră că aceasta să-şi dovedească nevinovăţia în dosarul în care a fost arestată preventiv. Pe de altă parte, Udrea a arătat că ea semnalat neregulile de la ANRP încă din timpul Guvernului Boc. „Reacţia instituţiilor şi a colegilor a fost că eu mă înşel şi că lucrurile sunt ok”, a spus Udrea.


loading...
Partenerii noștri