Vasile Blaga: Nu suntem în situaţia de a fi ahtiaţi să primim, în orice condiţii, colegi de la UNPR

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că partidul pe care îl conduce nu este "ahtiat" să primească "în orice condiții" parlamentari de la UNPR.

29 oct. 2015, 14:05
Vasile Blaga: Nu suntem în situaţia de a fi ahtiaţi să primim, în orice condiţii, colegi de la UNPR

Întrebat dacă PNL va primi în partid parlamentari de la UNPR, Vasile Blaga a menționat că statutul partidului este restrictiv în astfel de situații.

Citeşte şi: MOŢIUNEA împotriva lui Oprea. Când va fi dezbătută în plenul Senatului

Depinde și de unde au plecat acei parlamentari UNPR, pentru că dacă au fost parlamentari PNL, atunci poate că putem sta de vorbă, depinde și de motivele pentru care au plecat, pentru că avem un statut în care capitolul etică este extrem de restrictiv. Nu suntem în situația de a fi ahtiați să primim, în orice condiții, colegi de la UNPR”, a afirmat Blaga.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că parlamentarii UNPR ar trebui să limpezească situația din partidul din care fac parte.

„Până în acest moment nu ne-a căutat niciun parlamentar UNPR pentru niciun fel de discuție. Eu cred că oportun în acest moment este să le transmit mesajul să aibă curaj să ceară explicații în cazul șefului lor de partid. Cred că e mai bine să-și limpezească situația din partid pentru că UNPR va avea de pierdut dacă domnul Oprea va insista să rămână în această tăcere nejustificată”, a spus Alin Gorghiu.