Vasile Blaga, pe listele PDL Timiş pentru alegerile parlamentare

Reprezentanții Partidului Democrat - Liberal, filiala Timiș, au anunțat joi listele cu propunerile pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 9 decembrie, scrie adevarul.ro. Pe listă se regăsește și numele lui Vasile Blaga. 

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 17:46
Vasile Blaga, pe listele PDL Timiş pentru alegerile parlamentare

Pe lângă Blaga, lista cu propunerile PD-L pentru alegerile parlamentare conține și alte nume cunoscute. Printre candidați se află Valeriu Tabără, Alin Popoviciu, Gheorghe Nodiți și Gheorghe David. Pentru cele 14 colegii, lista îi mai cuprinde și pe: Mihăiță Bojin, Dorin Cândea, Aurel Frugină, Tiberiu Lelescu, Marinel Pașca, Marin Popescu, Petru Roman, Alain Rus și Cornel Sămărtinean. De pe listă lipsesc totuși alte nume importante, cum ar fi Constantin Ostaficiuc, Marius Dugulescu sau Dorel Borza.

Deocamdată, numele de pe listă sunt doar niște propuneri care trebuie mai apoi validate de PD-L Timiș, dar și de conducerea centrală a Partidului Democrat – Liberal. Vasile Blaga este în prezent senator bucureștean, președinte al Partidului Democrat – Liberal și fost președinte al Senatului României.